Monday, February 16, 2009

alamak!!!exam datang lagi...ape nak buat??

alamak!! exam datang lagi...macam mane ni???
pada 13 feb 2009 aku balik kampung..rindu sesangat kat mama dan adik2..
lepas ni InsyaAllah ade rezeki dapat keje kat kajang...InsyaAllah.
aku tengah pening ni,adakah result aku akan merosot??
result sem lepas,Alhamdulillah...itu semua berkat usaha dan kekuasaan Allah.
thankz Allah swt..
Ya Allah bantulah aku ini,hamba yang lemah dan kuatkanlah semangat dan ingatanku..Ya Allah..
aku hendak naikkan pointer walaupun pointer yang lepas memberi kepuasan tetapi takkan setakat itu jer....
aku perlu teruskan usaha dan doa...
mula exam 17 feb 2009...
mama,sarah takkan sia-siakan doa yang mama pohon pada Allah swt..
InsyaAllah berkat doa mama,sarah akan terus berjaya...

2 comments:

@pe@ce said...

sama2la kita berusaha yer.......
InsyaAllah, kejayaan akan berada di depan kita jikalau kita betul2 berusaha n sentiasa berdoa pada Allah swt..

D - doa
U - saha
I - stiqamah
T - awakkal

ni la tips utk berjaya yang saya amalkan dari sulu lagi. Tapi ingat, jangan sesekali kita sombomg dengan Allah swt..

sama2la kita berdoa agar family PEPIAS n sahabat2 yang lain berjaya dengan cemerlang yer.....

Assalammualaikum.....

missAra14 said...

salam..
thankz,tau..
bagi tips2 2..
dengan ini,sarah doakan semoga sahabat2 sarah tak kira tua or muda..
semoga berjaya dan sayang you all..
i luv my friend and success selalu
walau di mna jua..